A goji bogyó antioxidáns előnyei

A goji bogyó antioxidáns előnyei

2019. február 2. szombat Kikapcsolva Szerző: administrator

A goji berry egy bogyós növény, ami savanykás ízéről azonnal felismerhető. Leginkább a daganatos betegségek megelőzésénél kerül szóba, hiszen rendkívüli hatással rendelkezik. A goji bogyó gyulladásos fájdalmak enyhítésére is képes. Rendszeresen fogyasztva megszünteti a kellemetlen bőrirritációt. Nyugtató hatással bír, javítva így az idegrendszer működését. A goji bogyó fogyasztása azonnal megszünteti az orrvérzést. Vérszegénység esetén plusz energiával tölti fel a sejteket.

A goji hatása kivételes akkor is, ha a szemről van szó, mivel javítja és erősíti annak működését. Köhögéscsillapítóként szintén bevethető. A goji bogyó antioxidáns hatásáról vált közismertté. A szabadgyökök káros működésével eredményesen veszi fel a harcot. Visszaállítja a normális antioxidáns működését. A goji bogyó ital megakadályozza a cukorbetegség kialakulását. A goji béta-szisztoszterolt tartalmaz, aminek köszönhetően képes megállítani a koleszterin felszívódását a bélrendszerben. Csak jót lehet mondani erről az apró gyümölcsről.