A 4 GB pendriveok már szinte teljesen eltűntek a kínálatból

2016. június 22. szerda Kikapcsolva Szerző: administrator
4 GB pendrive olcsón

4 GB pendrive olcsón

A technológia fejlődésével újabb és újabb elektronikai és számítástechnikai eszközök látnak napvilágot, és az árúk is egyre alacsonyabb lesz. Ma már ritkaságnak számít a 4 GB pendrive, mert olcsón hozzá lehet jutni az ennél nagyobb tárhellyel rendelkező külső memóriákhoz is.

Sokan azonban ezt keresik, mert nincs szükségük nagyobbra. Az EGSM üzleteiben és internetes áruházaiban a 4 GB pendrive is kapható és az ára 4000 Ft alatt van. Ez jutányos ár egy ilyen kiváló eszközért, amelyiken biztonságban tárolhatjuk és hordozhatjuk a fontos adatainkat.

Persze az internetes áruházakban ennél nagyobb kapacitással rendelkező memória egységek is vásárolhatóak, de ha nem tudjuk kihasználni, akkor csak felesleges pénzköltés lesz a vásárlás.

Egy 4 GB-os adathordozón már töménytelen mennyiségű információ elfér, ezért sok ember megelégszik ezzel. Az a tény, hogy az ára 4000 Ft alatt van, szintén hozzájárul a termék népszerűségéhez. Ha nem talál sehol ilyen pendrive-ot, keresse fel az EGSM webáruházát és rendelje meg onnan olcsón!