Hidegen sajtolt olaj készítése
2015. március 25. szerdaA különböző olajokat az alapélelmiszerek közé soroljuk, hiszen szervezetünknek szüksége van az olajban megtalálható jótékony zsírokra. A hidegen sajtolt olaj gyártási technológiáját tekintve egyedi. Vannak hidegen és vannak melegen sajtolt olajok. Az extrém hőkezelési eljárások szerepet játszanak az olaj minőségében. A hidegen sajtolás lényege az idegen anyagok eltávolítása, vagyis a tisztítás és a vizes mosással…
Próbáljuk ki a diós fonott kalácsot
2015. január 22. csütörtökEgy összejövetel alkalmával nincs is jobb, mint egy ízletes süteménnyel meglepni a vendégeket. Legyen szó céges mulatságról vagy családi összejövetelről, garantált, hogy a vendégek élvezni fogják a süteményt. A diós fonott kalács rendkívül jó választás az ilyen alkalmakra.