A konyhaszekrény legyen praktikus!

A konyhaszekrény legyen praktikus!

2019. december 29. vasárnap Kikapcsolva Szerző: administrator

A lakásnak több olyan pontja van, ami nem mindenkinek a kedvence, de annál fontosabb. Egy jól felszerelt konyhaszekrény éppen annyira hozzátesz a házhoz, mint a kényelmes ülőgarnitúra, azonban mindig érdemes néhány kimondatlan szabályt betartani. Ilyen lehet a világítás.

A megfelelő színű lámpák nemcsak illeszkednek a belső térbe, hanem lágyabbá vagy modernebbé teszik. A nyitott térben szétszóródik a fény, ha szerencsénk van, akkor nappal nem kell felkapcsolni a villanyt. Érdemes az egyszerűségre törekedni, a tucat vázák, díszítőelemek eleinte lehet jól mutatnak, de hamar giccsessé válhatnak. A folytonos rend hozzájárul a gyors takarításhoz, és ahhoz, hogy mindig megtaláljuk a keresett hozzávalókat.

A jó minőségű konyhaszekrény beszerzése előtt gondolkodjunk el a hűtőszekrény, mikrohullámú sütő és más elektronikai berendezések helyén! Azt se felejtsük el, hogy a sötét színek kicsinyítik, a világosak tágítják a teret, így ennek alapján érdemes kiválasztani az ajtók árnyalatát. Egy modern konyhaszekrény nemcsak szép, hanem praktikus is.