A motorolaj adalék gazdaságos választás

A motorolaj adalék gazdaságos választás

2018. július 13. péntek Kikapcsolva Szerző: administrator

Chevrolet motor

Többféle mozgó alkatrész található egy motorban, amelyek könnyen elkopnak, hogyha nem kapják meg a megfelelő kenést. A motorolaj adalék ebben segít és ezért annyira előnyös a használata.

Ezzel megőrizhető a motor jó állapota. Sokan tapasztalták már, hogy milyen az, amikor különös csörgő hang hallatszik a motorháztető alól. Ez gyakran a silány minőségű motorolaj miatt van, vagy a lestrapált alkatrészek okozzák, amelyekre le vannak rakódva olyan szennyeződések, amik egyre jobban rontják a motor állapotát.

A motorolaj adalék nemcsak a jobb kenést segíti elő, de felveszi a harcot a különféle szennyeződésekkel is. A különleges összetételének köszönhetően, egy egészen vékony védőréteget képez a motor belsejében, ami ezután huzamosabb ideig meggátolja a lerakódásokat, viszont ez csak rendszeres használat mellett érhető elő.

A motorolaj adalék mellett nem árt használni a turbó tisztító sprayt is, de az EGR szelep tisztítása is megoldható a jlmshop.hu webáruházban található termékekkel. Ezt a gondoskodást jelentős teljesítményjavulással fogja meghálálni az autó.