Atilla Kódex gyűjteményes kiadásban

Atilla Kódex gyűjteményes kiadásban

2018. december 14. péntek Kikapcsolva Szerző: administrator

Magyarként szívesen emlékszünk vissza népünk régmúlt történelmére. Például igazi aranykornak mondható az a bizonyos időszak, amikor Attila volt a vezetőnk.

Ennek szeretne emléket állítani az Atilla Kódex, ami az Angyali Menedék weboldalán mindenkinek a rendelkezésére áll. Most gyűjteményes formában kapható, tehát remek ajándék a karácsonyi ünnepekre. Ez azt jelenti, hogy egyszerre 7 könyv megvásárlására nyílik lehetőség.

A művekben olvashatunk a hun korról, a fejedelem életéről és a sírhelyére vonatkozó találgatásokról. Az Atilla Kódex több külön szerző írásaiból tevődik össze. Például nagyon népszerűek benne Kozsdi Tamás és Baráthosi Balogh Benedek művei. A kötet összesen 864 oldalas, tehát igen alapos ismeretekre tehetünk szert általa.

Mivel most kiadói áron kapható, ezért érdemes megrendelni. A fizetés készpénzzel és bankkártyával lehetséges. A kézbesítés akkor is megtörténik, ha a vásárló külföldön él. Az Atilla Kódex megtekinthető személyesen a budapesti könyvesboltban is, ami a 12. kerületi Márvány utcában található.