Az elektromos hősugárzó két fajtája

Az elektromos hősugárzó két fajtája

2019. november 21. csütörtök Kikapcsolva Szerző: administrator

Egyre többen választják a kisebb szobák, helyiségek fűtésére az elektromos berendezéseket, ami érthető is, hiszen ezek hatékony és energiatakarékos megoldást kínálnak. Nagy kedvenc az elektromos hősugárzó, amelyiknek több változata is van. Az egyik felkapott típus a ventilátoros. Az ilyen készülékeket két fő csoportra lehet osztani, már ami a felépítést illeti.

Ott vannak a fekvő készülékek, amik téglatest formájúak. Az ilyen elektromos hősugárzó esetében a levegőt a tengelyirányú axiális ventilátor fújja a több sorban egymás mögé helyezett hasáb alakú fűtőspirál rendszeren keresztül. Felkapottak még a kerámiabetétes elektromos hősugárzó modellek. Ezeknél a fűtőpanelben egy speciális kerámia van elhelyezve, ami a funkcionálás közben nem izzik, ezért az élettartama szinte korlátlan. Ez sajátos kerámia, ami különböző ötvözetekkel, nagyon hosszú élettartammal és alacsony meghibásodási lehetőséggel bír.

Az efféle elektromos hősugárzó fő előnye abban rejlik, hogy egy hőmérséklet önszabályzó funkcióval is bír. Mind a két fajta megvehető az airfresh.hu webboltban.