A baromfi etető praktikus termék

A baromfi etető praktikus termék

2017. július 25. kedd Kikapcsolva Szerző: administrator

Baromfi etető

Beszerezhetőek olyan nagyszerű kellékek, amelyek az állat életciklusának első napjától az utolsóig kielégítik a tenyésztő magas igényeit, biztosítva a jobb takarmányhasznosítást.

A csészés baromfi etető jellemzői a takarmánynak az elérése, a tisztítás egyszerűsége, illetve a minimális kiszóródás. Az ilyen típusú rendszerek kiválasztásánál számtalan alternatíva áll rendelkezésére, így az egyik biztosan meg fog felelni az elvárásoknak. A berendezés középső részének kialakítása meghatározza, hogy a csibe itt aludjon, ennek köszönhetően tisztább és higiénikusabb lesz a takarmány. A V alakú alja egyenlő arányban osztja szét a tápanyagot. Az ilyen baromfi etető általában csupán négy darabból áll, így könnyen össze- és szétszerelhető.

A baromfi etető magassága, illetve a rácsok közötti távolság biztosítja, hogy a csibék a fejüket könnyen ki-be tudják mozgatni. A függesztéssel egyszerűen összeilleszthető, 5 fokozatos állítási lehetőség biztosítja, hogy a kívánt mennyiségű takarmány kerülhessen az edénykébe. Könnyen tisztítható termék.