A borostyán fülbevaló remek ajándék

A borostyán fülbevaló remek ajándék

2017. szeptember 23. szombat Kikapcsolva Szerző: administrator

Borostyán fülbevaló

Az ékszerek mindig is szervesen hozzátartoztak az önkifejezéshez, hiszen nemcsak annyit árulnak el az emberről, hogy mi tetszik neki, de számos más jelentést is hordozhatnak magukkal.

Egy borostyán fülbevaló a legtöbbször a már kiforrott személyiségek nagy kedvence, hiszen nemcsak kellő eleganciát kölcsönöz a tulajdonosának, de ugyanakkor a színek harmóniája is méltán vonzza be a tekinteteket, és ettől figyelemfelkeltővé is válik.

A szín- és formavilágnak köszönhetően nagyon sok típusból válogathat, de még ma is az egyik legkedveltebb talán az ovális típus, illetve a narancssárgás, barnás árnyalat. Persze nem kell mindig megszokottnál maradni, a tűzpiros vagy smaragdzöld kivitelezések is pompásan mutatnak.

Egy borostyán fülbevaló különleges ajándéknak számít, így egy ballagás vagy egyéb jeles alkalommal biztos örömet szerezhet vele a kedves ismerősének. Ugyanakkor a kézzel készített típusok között is megéri nézelődni, hiszen ezeken látszik a gondos munka, és sok esetben tartósabbnak is bizonyulnak.