A Cango and Rinaldi karkötő évszádos történelme

A Cango and Rinaldi karkötő évszádos történelme

2017. szeptember 20. szerda Kikapcsolva Szerző: administrator

Dizájnos karkötő

E név hallatán rögtön azt gondolhatnánk, hogy biztosan valamilyen olasz vonatkozása van a cégnek. Azonban ez a több mint 100 éves múlttal bíró vállalkozás egy csángó családnak köszönhetően jött létre.

A Cango and Rinaldi karkötő múltja kifejezetten érdekes és a tervezése egyedülálló az egész világon. Észrevehető, hogy a tervezők kifejezetten szeretnek játszani a kontrasztos színekkel, ezért számos ékszert jellemez ez a fajta stílusjegy.

A Cango and Rinaldi karkötő anyagát általában finoman megmunkált bőr képezi, ami önmagában nem jelentene olyan sokat. Viszont ezeket káprázatosan csillogó apró kövekkel és kristállyal díszítettek.

A Cango and Rinaldi karkötő egyik kimagasló előnye az, hogy minden korosztály megtalálhatja a neki való modelleket, mert a termékpaletta igencsak széles ebben a tekintetben. Az biztos, hogy mindenkinek érdemes szemügyre venni ezeket az izgalmas kiegészítőket, mert a Cango and Rinaldi karkötő mellett olyan különlegességeket is találhatunk, mint a C&R telefondísz vagy a C&R pénztárca.