Citroën márkakereskedés kimagasló kínálattal

Citroën márkakereskedés kimagasló kínálattal

2017. december 14. csütörtök Kikapcsolva Szerző: administrator

Új Citroën modellek

A minőség mindig fontos szempont, legyen szó használt vagy új autó vásárlásról. A Sipos Kft. elérhetőségei megtalálhatóak a citroensipos.hu weboldalon, ahol betekintés nyerhetünk a Citroën világába.

Megtekinthetjük a legújabb modelleket és technikai újításokat, amitől kedvet kaphatunk egy ilyen autó megvételére. Azonban, ha már rendelkezünk egy ilyen modellel, akkor a Sipos Kft. elérhetőségei mellett, betekintést nyerhetünk a sokszínű szolgáltatásokba is.

Szemügyre vehetjük az akciós ajánlatokat, amelyekkel jelentős összegeket spórolhatunk meg vásárlás esetén. Természetesen a szerviz és a kárügyintézés is nagy hasznunkra fog válni abban az esetben, hogyha egy Citroën gépkocsival rendelkezünk.

A Sipos Kft. elérhetőségei a „Kapcsolat“ menüpont alatt tekinthetőek meg, ahol megtaláljuk a szalonok és szervizek címeit, illetve felvehetjük a kapcsolatot a munkatársaival is. A járművek kínálata egészen elképesztő és minden igényt lefed, a kisautóktól kezdve a haszongépjárművekig átívelően. Az új modellek mellett megtekinthetjük a használt autókínálatot is.