Hialuronsavas szérum magas hatóanyag koncentrációval

Hialuronsavas szérum magas hatóanyag koncentrációval

2023. október 9. hétfő Kikapcsolva Szerző: seditor

A professzionális intenzív ápolási programok manapság nem nélkülözhetik a modern kozmetikai készítményeket, amelyek segítenek helyreállítani a bőr frissességét, a nedvesség egyensúlyát és meghosszabbítják a fiatalos kinézetet.

A hialuronsavas szérum valódi csodaszer, ami a tudósok szerint egyértelműen működik. Mivel ez egy könnyű emulzió, ami nagy hatóanyag-koncentrációval dúsított, gyorsan behatol a bőr mély rétegeibe.

A hialuronsavas szérum molekulái ebben a tekintetben felülmúlják a hidratáló krémeket, amelyek csak fenntartják a bőr egyensúlyát, míg a szérum gyorsan és hatékonyan oldja meg a különböző problémákat: megszünteti a túlzott szárazságot és hámlást, felgyorsítja a hialuronsav sejtek termelését, ami a korral lelassul, növeli a bőr rugalmasságát, gyógyítja a kisebb sebeket és gyulladásokat, javítja a sejtmembránok áteresztőképességét, növelve ezzel más kozmetikumok hatékonyságát.

Az eljáráshoz szükséges hialuronsavas szérum mennyisége nagyon kevés, vagyis még egy kis csomag is több tucatszor megtérül.