A Lazer bukósisak kiváló minőségű

A Lazer bukósisak kiváló minőségű

2017. szeptember 21. csütörtök Kikapcsolva Szerző: administrator

Lazer bukósisak

Időről időre előfordul, hogy a híradások tragikus motoros balesetekről számolnak be országszerte. A legtöbb esetben a gyorshajtás és a figyelmetlenség áll a háttérben.

A Lazer bukósisak használata számos esetben megvédhet a balesetek közben bekövetkezett sérülésektől. A bukósisak viselését egyébként is jogszabály teszi kötelezővé. A Lazer bukósisak kiváló minőségű injektált technopolimer felhasználásával készül, amely egy speciális, rendkívül ellenálló és tartós alapanyag a bukósisakok szempontjából. A speciális belső kialakítás révén egyedileg személyre szabható az arc és fejpárnák variálhatóságával. A betétek egyébként kivehetőek és moshatóak. Az állítható napellenző és a beépített napszemüveg minden időjárási körülmények között kiváló látást biztosít.

A Lazer bukósisak mikrometrikus csat segítségével rögzíthető, amely az állszíj pontosabb beállítását teszi lehetővé. A motorosbutik.hu weboldalon számos típusú bukósisak kapható, többek között a Lazer termékei is. Látogasson el, és győződjön meg a kiváló termékekről és a kedvező árakról!