Miért gyúlt ki a BMW ülésnyomás jelző?

Miért gyúlt ki a BMW ülésnyomás jelző?

2016. október 1. szombat Kikapcsolva Szerző: administrator
BMW ülésnyomás jelző

BMW ülésnyomás jelző

Mindig a legjobbkor történik meg az ilyesmi. A BMW útra kész, pakolás kipipálva, már azt hiszed, hogy minden rendben van és kifújod magad. Néhány kilométer után a műszerfalra pillantasz és látod, hogy kigyúlt a BMW ülésnyomás jelző izzója.

Ekkor már elhagytad szülőfölded határát, idegen országban próbálod minél gyorsabban magad mögött hagyni a kilométereket, tehát visszafordulni értelmetlen dolog lenne. Mit tehetsz ilyenkor? Egész egyszerű! Nem muszáj egyből szervizbe rohanni, egyelőre elég az is, ha nagyon óvatosan vezetsz. Ugyanis a kigyúlt BMW ülésnyomás jelző azt mutatja, hogy gond lehet a légzsákokkal.

Más szóval, amennyiben autóbalesetet szenvednél, nem biztos, hogy kinyílnának a légzsákok. Ez viszont elég nagy problémát jelentene abban a helyzetben. Ha óvatosan és előzékenyen vezetsz, elkerülheted a balesetet. Miután pedig épségben a nyaralás helyszínére érkeztél, kipihented magad, jól szórakoztál és eltelt a szabadság, ugyanilyen óvatosan hazavezetsz és gyorsan felkeresel egy szervizt, ahol orvosolják a problémát!