Minőségi fog implantátum Budapest klinikáin

Minőségi fog implantátum Budapest klinikáin

2023. június 15. csütörtök Kikapcsolva Szerző: seditor

Az alapanyagát tekintve titán, ezáltal jól beépül az állkapocscsontba és semmilyen allergiás reakciót nem vált ki. A fog implantátum Budapest környékén éppen úgy, mint az ország bármelyik pontján, konzultáció, röntgen és CT-felvétel után kerül behelyezésre.

Az orvos a felvételek alapján megállapítja, hogy a csont alkalmas-e a felépítmény befogadására. Abban az esetben, ha nem, akkor elkerülhetetlen a csontpótlás. A tervezés során 3D modellező programokat vesznek segítségül, így előre látható a végeredmény.

A felületkezelést illetően, a fog implantátum Budapest rendelőiben eltérő kivitelben igényelhető. Homokfúvással, maratás savval és lézeres kezeléssel előállított variációt egyaránt rendelhet. Tudni kell, hogy a felület minősége nagymértékben befolyásolja a beágyazódás sikerét.

A beültetés után körülbelül 1 hét elteltével az orvos eltávolítja a varratokat és kezdetét veszi a gyógyulási idő, ami egyéntől függően 3-6 hónap lehet. A fog implantátum Budapest klinikáin kiváló lehetőséget kínál a fix pótlás készíttetésére.