Mit tud egy Blackberry classic okostelefon?

Mit tud egy Blackberry classic okostelefon?

2015. szeptember 5. szombat Kikapcsolva Szerző: administrator
Tekintse meg a: berrybolt.hu

Tekintse meg: berrybolt.hu

A mai világban már mindenki büszkélkedhet okostelefonnal, mert a borsos árához viszonyítva, előnyben részesítik a hasznos funkciókat. Igen népszerű márkának mondható a Blackberry, aminek saját magyar oldala is van és ezen a címen érhető el: berrybolt.hu.

Ezekről a készülékekről annyit kell tudni, hogy már a kezdetektől fogva sajátos billentyűzettel rendelkeznek, így a mai gyártmányok, például a Blackberry Classic telefon is ötvözi a „régi” és új stílust. Ebben a telefonban minden megtalálható, amire a mai igények tekintetében szükség van. A QWERTY billentyűzetnek és az érintőkijelzőnek köszönhetően, hatékonyabbá válhat a munka, hiszen a gyors gépelés garantált, ennek pedig legfőképpen az üzletemberek örülnek.

Az érintőkijelző pedig közvetlenné teszi a telefon elérését, hiszen nem fontos billentyűkkel navigálni. A berrybolt.hu oldalon most ezt a telefont 133 990 FT helyett, 129 990Ft összegért vihető haza, ezzel is kímélve a pénztárcát. A készülék teljesen új és két év jótállási idővel is rendelkezik.