Motoros protektor ellenálló anyagokból

Motoros protektor ellenálló anyagokból

2017. november 7. kedd Kikapcsolva Szerző: administrator

Motoros védőruházat

Amikor még nem voltak benzinzabáló, kétkerekű gépszörnyek, akkor a lovak nyergében voltunk kénytelenek közlekedni, viszont ekkor is szükség volt olyan felszerelésre, ami védelmet nyújtott egy-egy esetleges esés következtében. A motoros protektor szerepe manapság pedig egyenesen elengedhetetlenné vált.

Igazán felelőtlen az, aki nem törődik ezekkel a felszerelésekkel és a saját testi épségére fittyet hányva indul el. Elég egy óvatlan pillanat és a tragédia már be is következhet.

Ezután már mindegy, hogy önhibánkból vagy azon kívül történt a baleset, talán ezen már nem is lesz időnk többé gondolkodni. Viszont, a motoros protektor olyan erős anyagokból készült, ami ellenáll a hatalmas ütődéseknek, ezáltal megvédi a testünket a külső és belső sérülésektől.

Sokkal nagyobb eséllyel fogunk ép bőrrel megúszni egy esést, hogyha van rajtunk gerinc, térd és könyökvédő illetve bukósisak. A motoros protektor speciális kialakítása nem hiába jutott el erre a szintre, ahol most tart. A viseletével sokat teszünk a saját biztonságunk érdekében.