Munkaruha póló változatos mintákkal

Munkaruha póló változatos mintákkal

2017. július 29. szombat Kikapcsolva Szerző: administrator

Könnyedén tisztítható munkás póló

Erős anyagból készül, viszont a szellőzése még így is kiváló. Nem okoz gondot a munkaruha póló tisztítása, mert nem szívja magába olyan mértékben a makacs szennyeződéseket, mint egy hagyományos póló.

Természetesen itt is különbözik az anyaghasználat, ezért nem mindegy egyáltalán, hogy melyik munkához milyet választunk. Viszont, a grandis.hu honlapján akkora a választék, hogy biztosan mindenki megtalálja a neki szükséges darabot. Gondoskodjon arról, hogy mindig a megfelelő öltözéket használja, hogyha nekilát egy fontos feladatnak!

Sokan elkövetik azt a hibát, hogy hiányos munkavédelmi öltözékben látnak neki a feladatoknak, ezért megsérülnek. A munkaruha póló nem véd sokat, viszont a viselője nem a kényelmetlensége miatt lesz figyelmetlen.

Ha egy ruhadarab viselése kényelmetlen, akkor nem tudunk megfelelően koncentrálni az adott feladatra. A munkaruha póló pamutból készült darabjai engedik szabadon lélegezni a bőrt, míg a műszálas modellek biztosítják a nedvesség gyors elpárologtatását. A munkaruha póló akció csak a készlet erejéig tart a webáruházunkban.