Nagyon hatékony a vegán protein

Nagyon hatékony a vegán protein

2017. szeptember 17. vasárnap Kikapcsolva Szerző: administrator

Vegán protein

Aki egy picit is ért a testépítésben használt fehérjeporokhoz, az tudja, hogy a termékek döntő többsége bizony tejből készül. Ez azért is lehet problémás, mert sokan allergiásak a tejre, és nem bírják fogyasztani.

Ezért is választják egyesek a vegán protein étrend-kiegészítőt, amelyik épp annyira hatékony, mint a megszokott produktum. Sokaknak a boltokban kapható, tejből nyert fehérjékkel az a gondjuk, hogy ez a tejcukor mellett még kazeint is tartalmaz. Ez a fehérje egy lassú felszívódású lánc, amelyik bezavarja a gyors felszívódású fehérjék hasznosulását. Az izomépítéssel foglalkozók nagy része épp a kazein miatt issza vízzel a fehérjeporokat, nem pedig tejjel. Ezek a kazein mellett még laktózt is tartalmaznak, de persze, csak kis mennyiségben, amivel még megbirkózik a szervezet.

De hosszú távon allergiás panaszokkal számolhat az ember. Ezen problémák kiküszöbölése érdekében lehet kiváló választás a vegán protein, amelyik szintén természetes alapanyagokra épül, és megadja azt a plusz, amire a testépítőknek minden edzés után szükségük van.