Pajzsmirigy alulműködés kezelése különböző módon

Pajzsmirigy alulműködés kezelése különböző módon

2018. április 3. kedd Kikapcsolva Szerző: administrator

Rózsagyökér hatása

A pajzsmirigy egy hormontermelő szerv, ami éppen emiatt hatással van az egész szervezetre. Ha nem megfelelően működik, vagyis nem ideális mennyiségben állít elő tiroxint és trijód-tironint, ismertebb nevükön T4 és T3 hormonokat, akkor az nemcsak a szervvel közvetlen kapcsolatban lévő területeken okozhat gondot, hanem lényegében a testben bárhol.

Szerencsére már a pajzsmirigy alulműködés kezelése nem vet fel kérdéseket a szakemberekben. Megvannak a bevált készítmények, adagok és mennyiségek, amelyekkel kordában lehet tartani ezt a betegséget, sőt, természetes módszerek is léteznek. Súlyosabb esetekben a pajzsmirigy alulműködés kezelése gyógyszeres eljárással történik és csak kiegészítésképpen alkalmazzák a natúrtermékeket, de enyhébb tünetek esetén az utóbbiak is elegendők lehetnek.

Amennyiben a természetes megoldás mellett dönt, akkor érdemes próbát tennie például a WTN Jód és Szelén komplex produktumával, aminek révén a pajzsmirigy alulműködés kezelése csak természetes forrásból származó hatóanyagokkal mehet végbe. Mivel a pajzsmirigy problémák sokszor köthetőek össze a stresszel, ezért a WTN erre is kínál egy vegyszermentes kezelési alternatívát.

A stressz ellen kifejlesztett készítményük esetében, a rózsagyökér hatása dominál, ugyanis ez a növény remekül oldja a stresszt és a feszültséget, valamint kiváló antioxidáns is, így segít a szervezet egyensúlyát is helyreállítani, illetve megtartani. Továbbá, a rózsagyökér hatása a tartós stresszes állapottal gyakran együtt járó mellékvese kifáradást is segít orvosolni, hiszen ahogy a feszültség enyhülni kezd, úgy a szervekre is kevesebb feladat hárul.

Ugyanis tudni kell, hogy a mellékvese termeli azt a kortizol nevű hormont, ami azért felelős, hogy a testet felkészítse arra a plusz erőfeszítésre, amit a stresszes helyzet megkövetel. Tehát, a rózsagyökér hatása nemcsak a nehéz időszakok átvészelésében nyújt támogatást, hanem olyan tünetek enyhítésében is, mint a hajhullás, meddőség, nőgyógyászati és testsúly problémák, amelyek a kortizol szintjével hozhatóak összefüggésbe.