Páramentesítő berendezés a megfelelő megoldás a penész ellen

Páramentesítő berendezés a megfelelő megoldás a penész ellen

2016. november 10. csütörtök Kikapcsolva Szerző: administrator
Páramentesítő berendezés

Páramentesítő berendezés

A magas páratartalom könnyedén lecsapódhat a falra és a penész igen sok bosszúságot és légúti megbetegedést okozhat. Ahhoz, hogy mindezt elkerülje, elengedhetetlen a páramentesítő berendezés, olyan helyeken, ahol magas a páratartalom és nagy az esély a lecsapódásra.

A WDH 520 HB páramentesítő berendezés megkönnyíti az életét, hiszen nem kell örökös harcot vívnia a falon vagy az ablakon megjelenő penészfoltokkal, illetve a penészmentes lakás sokkal egészségesebb is, hiszen számos betegség okozója lehet, mint például az asztmáé.

Természetesen a rendszeres szellőztetés és egyéb jól ismert tisztítószerek egy ideig megoldják a penész gondokat, de nem adnak végleges megoldást a problémára, erre csak a páramentesítő berendezés alkalmas. A készülékkel könnyedén beállíthatja az optimális páratartalmat, ami 40%-60% között mozog. Ez azonban évszaktól függően változhat, hiszen télen inkább 40%-50%, míg nyáron 50%-60% között a legideálisabb. A megfelelően beállított páratartalomnak köszönhetően a baktériumok és egyéb gombák nem találnak táptalajra.