A CSOK egy rendkívüli lehetőség

2016. július 1. péntek Kikapcsolva Szerző: administrator
CSOK otthonteremtés

CSOK otthonteremtés

Sokat szidjuk a törvényeket, törvényhozókat és az egész rendszert, de azért ha szétnézünk, van pár dolog, amit a hasznunkra fordíthatunk és pozitív változásokat hozhat az életünkbe. Példának okáért, a CSOK vissza nem térítendő támogatást kínál a gyermekes családoknak, amit új vagy használt lakás, ház vásárlására, építésére, bővítésére és korszerűsítésére használhatnak fel.

Ugyan eddig főleg a 2 gyermekes családoknak kedveztek a feltételek, de a 2016-os változtatásokkal már 1 gyermek esetén is igényelhető a CSOK bármelyik otthonteremtési opcióra és a minimum 3 utódot vállalók számára egy külön lehetőséget is rejt.

Ugyanis a meglevő vagy vállalt három gyerkőc esetén, a 10+10 CSOK is rendelkezésre áll, ami a támogatás mellett, egy alacsony kamatozású kölcsön felvételét is lehetővé teszi. Nézzen Ön is utána a jelzalog.com weboldalon, hogy milyen összegre jogosultak és szervezzék át az otthonteremtési terveiket úgy, hogy az a család számára is a lehető legjobb legyen és a CSOK feltételeinek is megfeleljenek!