A fehérjés palacsinta tápláló és finom

A fehérjés palacsinta tápláló és finom

2018. május 25. péntek Kikapcsolva Szerző: administrator

Fehérjés palacsinta

Ön is úgy érzi néha, hogy a búzalisztből készült ételek nem esnek a legjobban? Ennek az oka lehet a lisztérzékenység. A fehérjés palacsinta kiváló alternatívája lehet a hagyományosnak, hiszen nagyon finom, ugyanakkor jóval egészségesebb és sokkal kevésbé hizlal. A gluténra való érzékenység lassan már-már népbetegség.

Lehet, hogy régebben is voltak gluténérzékeny emberek, azonban manapság már a búza sem a régi, hiszen rengeteg a génkezelt fajta. A gluténérzékeny emberek számos kellemetlen tünetre panaszkodnak, mint a rossz közérzet, a vércukorszint ingadozása, hasmenés, valamint az elhízás.

A fehérjés palacsinta megadja nekünk ezen finomság örömét úgy, hogy utána nem kell „megbűnhődjünk” a fogyasztása miatt. A hagyományos palacsinta után hamarosan megint éhségérzetünk támad, azonban a fehérjés palacsinta nagyon laktató. A receptje megtalálható az interneten, de ha gyorsan szeretnénk elkészíteni, megvásárolható a palacsinta alap a peakshop.hu webáruházból. Egyen Ön is finomat, egészségesen!