A minőségi töltőtoll nem hagy foltot

2016. március 2. szerda Kikapcsolva Szerző: administrator
Töltőtoll

Töltőtoll

Sokan azért kerülik a folyós tintával működő íróeszközök használatát, mert tartanak attól, hogy a sötétlila folyadék egy óvatlan pillanatban kiömlik. Ez azt jelenti, hogy rengetegen mondanak le a töltőtoll alkalmazásáról, hiszen tintapatron segítségével működik.

Pedig nem szabályszerű a balesetek megtörténése, mivel egy kis elővigyázatossággal el lehet kerülni a zavaró pacák megjelenését. De mégis milyen intézkedéseket érdemes megtennie annak, aki a jövőben töltőtoll segítségével szeretné írni?

Kezdjük azzal, hogy az írószernek mindenképpen jó minőségűnek kell lennie, hiszen ez nagymértékben csökkenti a kínos balesetek számát. Az officemarket.hu webáruházban például lehet kapni ilyen töltőtollat, ezért itt érdemes körbenézni, amikor valaki komolyan rendelni szeretne.

Másodsorban az is fontos, hogy a használat után mindig kerüljön egy jól záródó kupak a töltőtollra, különben tintafoltok keletkezhetnek a tolltartón vagy a táskazseben. Az írószert érdemes kidobni abban az esetben, ha esetleg megrepedt, mert ez is könnyen a pacák megjelenéséhez vezet, a kézen és a papíron egyaránt.