A női bicikli jó, ha mindig kéznél van

A női bicikli jó, ha mindig kéznél van

2019. január 6. vasárnap Kikapcsolva Szerző: administrator

Ma már az élet minden területén találkozhatunk külön a férfiaknak és külön a nőknek szánt termékekkel. Ez így normális és természetes. A sportolás terén sincs ez másképpen. A különböző sporteszközök, mint például a kerékpár, olyan alapjaiban különböző megoldásokat kínál, amit nemenként eltérő módon veszünk figyelembe. A női bicikli a gyengébb nem testi adottságait és egyéb igényeit szem előtt tartva lett kifejlesztve.

Az alacsonyabb váz, rúd nélküli kivitel és a kényelmes nyereg a nők gyors és kényelmes kerékpározási szokásainak megfelelően készültek. A könnyű elindulást és gördülékeny haladást segítő kerekek kisebb méretűek, viszont a vázzal egyetemben, masszív és vonzó jelleget tulajdonítanak a női biciklinek.

A kényelem mellett szól a számos kosár és tárolási lehetőség. A csomagok így bárhová pakolhatóak. Az erős fék és a biztonsági elemek a gondtalan közlekedést segítik elő, akár éjjel is. A macskaszemek, első és hátsó lámpák kiválóan megvilágítanak mindent. A női bicikli egy funkcionálisan kiváló fejlesztés, ami minden körülmények között nagyszerű társ lehet.