A női top igazi gyöngyszem

A női top igazi gyöngyszem

2019. január 13. vasárnap Kikapcsolva Szerző: administrator

Női top

Bár sok hölgy azt mondaná, hogy a melltartó a világ legkényelmetlenebb ruhadarabja, azért van egy változata, amit általában mindenki szívesen hord. Ez a női top, ami anélkül formáz és tart, hogy bármiféle varrás és merevítő lenne benne, ami kellemetlenné tenné a viseletét.

Elsősorban sportoláshoz fejlesztették ki, de nagyon sokan használják a hétköznapokban is, hiszen nagyon szépen rásimul az idomokra, és egy egész napos rohangálás után sem fog sehol szorítani, sérteni vagy éppen szúrni. Igaz, hogy kivágott, mélyen dekoltált ruhák, felsők alatt nem mutat olyan jól, de az átlagos darabok remekül eltakarják.

Ha pedig valamiért nagyon csini akar lenni, akkor a női top helyett be kell vállalni egy szebb, de kényelmetlenebb darabot. Ez már csak így van, és a hölgyek nagyon is tudják, hogy a szépségért kompromisszumokat kell kötni. Már így is nagy segítség, hogy a női top a hét nagy részében kiváltja a sokak által utált, szivacsos, merevítős melltartókat, és nem kell állandóan feszengeni az alsóöltözék miatt.