A privát szférát nyújtja a fonyódi szállás

A privát szférát nyújtja a fonyódi szállás

2021. augusztus 30. hétfő Kikapcsolva Szerző: seditor

Hazánkban bőven van miből válogatni a balatoni szállásokból. Azonban, akinek fontos a digitális hozzáférhetőség, a modernség, az intimitás, a nyugalom és a maximális kikapcsolódás, a fonyódi szállás mellett kell döntsön. A Sunset Resort hazánk első félautomatizált apartmanháza a Balatonnál.

Az apartman tervezésekor már leszögezték, hogy a legfőbb cél a vendégek privát szférájának megteremtése úgy, hogy közben a digitális élet is megmaradjon. A fonyódi szállás meglátogatásakor kellemes meglepetés a teljes relaxációra vágyó személyeknek, hogy minimálisra lett csökkentve a személyzettel történő kommunikáció és érintkezés.

A foglalástól kiindulva egészen a kijelentkezésig a vendégeknek csakis a smart eszközeikre lehet szüksége, akárcsak a telefonra, tabletre vagy épp a laptopra. Az önműködés azért is fontos a fonyódi szállás esetében, mert így minden sokkal egyszerűbb. Az előzetesen telefonra letöltött speciális applikációk rengeteg mindenben segítenek, akárcsak a fizetésben, a check in-ben és persze a check out-ban is.