A sérüléseket megelőzi a BeSafe gyerekülés

A sérüléseket megelőzi a BeSafe gyerekülés

2018. szeptember 23. vasárnap Kikapcsolva Szerző: administrator

A gyerekek sokkal kisebbek, mint a felnőttek, tehát mindent a saját méretükben kell beszerezni. Az autó esetében nekik nem felel meg a hátsó ülés és a biztonsági öv. Ezért fejlesztették ki a BeSafe gyerekülés különböző változatait, hogy mindig és minden esetben a szállítás biztonságos legyen.

Arra is oda kell figyelni, hogy a biztonsági öv soha ne legyen nekik túl szoros, mert ha kényelmetlenül utaznak, megpróbálhatnak megszabadulni az övtől. Valamint arra is figyelni kell, hogy a hirtelen fékezések vagy koccanások esetében, az öv szorítása ne okozzon belső sérülést. A BeSafe gyerekülés teljesen biztonságos, hiszen több pontban lehet rögzíteni.

Ráadásul ott, ahol a csont érintkezik az övvel, így nem történik sérülés. Sokan úgy gondolják, hogy célszerűbb a menetiránnyal háttal bekötni a csecsemőket, hogy teljesen megelőzze a nyak- és fejsérüléseket. A BeSafe gyerekülés révén erre lehetőség van, ráadásul az üléskagyló még a törmelékektől is megvédi az utast egy esetleges balesetnél. Érdemes alaposan utánajárni az említett márka áruinak.