A természetes és egyedi Ráspi

A természetes és egyedi Ráspi

2018. július 21. szombat Kikapcsolva Szerző: administrator

Ráspi bor

Mindig azok a dolgok a legjobbak, amelyek spontán ötletből születnek. A sörök, borok között is azok a legfinomabbak, amelyek nemcsak szakértelemmel, hanem szívből is készülnek.

Nem azért érlelődik Horváth József pincéjében a Ráspi, hogy mindenféle versenyeken, szigorú zsűrik előtt bizonyítson, inkább a fogyasztók ízlelőbimbóit szeretné meghódítani az egyedi, tiszta zamatával. Ez a bor megtalálható a tulajdonos éttermében, de ha az éppen nem esik útba, megvásárolhatjuk az artizanshop.hu ital nagykereskedésből is. A Ráspi szerencsére itt igazán nagy választékban van jelen, úgyhogy jól be lehet innen vásárolni annak, aki szereti a különleges, organikus borokat. Ennek a márkának is éppen ez a lényege, filozófiája: a természet iránti alázat, a nyersanyag iránti tisztelet.

A Ráspi készítője volt az, aki itthon elsőként megmutatta, hogy valódi vörösbor, sötét szín, nagy test és magas alkohol nélkül is készülhet. Ha szeretne különleges ízt az asztalára, esetleg a vendégeinek is valami egyedit nyújtani, akkor ez a bor tökéletes.