Adó 1 százalék a leukémiás gyerekeknek

Adó 1 százalék a leukémiás gyerekeknek

2016. október 20. csütörtök Kikapcsolva Szerző: administrator
Adó 1 százalék felajánlása

Adó 1 százalék felajánlása

A rák gyógyítása nem egyszerű a gyermekek esetében. Mégis minden követ meg kell mozgatni az egészség visszanyerése érdekében az adó 1 százalék segítségével. Ennek következtében azt kérjük, hogy Ön is járuljon hozzá a Daganatos.hu Alapítvány sikereihez, mert hatalmas szükség van a támogatásokra.

Mindazonáltal szeretnénk megmutatni, hogy a korábbi években milyen célokra került felhasználásra az adó 1 százalék révén elküldött pénz. Jutott a steril szobák kialakítására és a speciális víztisztító berendezések megvásárlására is.

A sterilizáló-antibakteriális nagytakarításra is szükség volt a leukémiás gyermekek állapotának javítása érdekében. Sor került az onkológiai részleg fejlesztésére a Heim Pál Gyermekkórházban az adó 1 százalék felajánlások segítségével. Végre lehetőség nyílt az összetettebb laboratóriumi vizsgálatok elvégzésére is.

Ugyanakkor, a Daganatos.hu Alapítvány hozzájárulásával a legjobb szakemberek a tudományos konferenciákon oszthatták meg egymással a tudásukat. Ennek alapján tehát jól látható, hogy a pénz oda került, ahol a lehető legnagyobb szükség volt rá.