Agymenők társasjáték több ellenféllel

Agymenők társasjáték több ellenféllel

2023. január 23. hétfő Kikapcsolva Szerző: seditor

Hívja meg barátait, akik rajonganak a tudományért, hogy helyet foglaljanak a kanapén és élvezzék egymás társaságát egy érdekes játék mellett! Az Agymenők társasjáték tartalmazza az összes elemet a The Big Bang Theory tárgyaival, helyeivel és karaktereivel kapcsolatban.

Az Agymenők társasjátékban tulajdonjogokat vásárolhat és fejleszthet, megpróbálva tönkretenni az ellenfeleit. Fedezze fel a kedvenc helyeit Pasadenában és érezze jól magát a barátaival! A pasadenai baráti társaság, Sheldon, Amy, Howard, Bernadette, Raj, Leonard és Penny már alig várják, hogy megismerkedjenek a Monopoly győztesével. Ez az USA-ból származó játék az ingatlanokkal való gyors kereskedésre összpontosít.

Az elnevezés a „monopólium” közgazdasági koncepciónak köszönhető, ami egyetlen személy vagy vállalat dominanciája a piac felett. Az Agymenők társasjáték több mint két ellenfelet igényel, akiknek az a szerepük, hogy a kockán lévő számok összegének megfelelően mozgassák a bábukat a táblán, hogy végül valaki eljusson a célba.