Anyáknapi versek kicsiknek és nagyoknak

Anyáknapi versek kicsiknek és nagyoknak

2016. augusztus 30. kedd Kikapcsolva Szerző: administrator
Anyáknapi versek

Anyáknapi versek

Minden évben május első vasárnapján az édesanyákat ünnepeljük. Nagyon szép és kedves anyáknapi versek közül lehet választani az istenesversek.hu weboldalról. Nem kell minden esetben drága ajándék, hiszen egy jól kiválasztott költemény is eléri a kellő hatását. Gyermekek és felnőttek is találnak az anyáknapi versek sorában olyat, ami legközelebb áll a szívükhöz.

Mentovics Éva, Zelk Zoltán, Donászy Magda műveit nyugodtan lehet választani a kisebbeknek, de ott van például Dzsida Jenő, Hálaadás című szerzeménye, ami bárkinek megfelel, aki szeretné felköszönteni az édesanyját. Látogasson el Ön is erre az internetes oldalra és keresgéljen kedvére a gyönyörű és megható anyáknapi versek gyűjteményéből!

Minden bizonnyal, egy jól kiválasztott köszöntő felülmúlhat bármilyen drága ajándékot. Voltaképpen ez az ünnep a hálaadásról szól és egy anyuka számára ilyenkor örömteli perceket jelent, ha megemlékeznek róla. Ne feledkezzen el Ön sem erről a megható napról, hanem gondoskodjon előre és válasszon az anyáknapi versek egyikéből!