Az e-kereskedelem támogató vállalatirányítási rendszer igazán hatékony

2015. december 26. szombat Kikapcsolva Szerző: administrator
Az e-kereskedelem támogató vállalatirányítási rendszer kiváló szolgáltatást biztosít

Az e-kereskedelem támogató vállalatirányítási rendszer kiváló szolgáltatást biztosít

Ma már az internet igencsak sok lehetőséget tartogat mindenkinek. A különféle webshopok bizony minden cég forgalmát fellendíthetik, azonban ehhez elengedhetetlen egy megfelelő rendszer, amelynek segítségével minden sokkal könnyebben menedzselhető. Az e-kereskedelem támogató vállalatirányítási rendszer hatékonyságát a számadatok is bizonyítják.

Eszerint Magyarországon az internetes eladásból származó forgalom 2009-ben 100, a 2012-es évben 177 és a 2013-as esztendejében 200 milliárd forint. Ezek a számok azt bizonyítják, hogy ebbe a rendszerbe fektetni igencsak megéri, hiszen az emberek a webáruházak által sokkal könnyebben, gond nélkül hozzájutnak az egyes termékekhez.

Ha Ön úgy gondolja, hogy szeretne ilyen webes felületet, akkor csak keresse fel a megfelelő szakembereket és kérjen árajánlatot. Az e-kereskedelem támogató vállalatirányítási rendszer mindazok számára ajánlott, akik már rendelkeznek webshoppal, és azt szeretnék, hogy ez a felület könnyedén követhető legyen. De miért nagyszerű ez a program, amelyet a Dream4Sys kínál?

Azért, mert ez beépül a webáruház háttérrendszerébe, és így mindenről friss információt szolgáltat, segítségével a raktárkészlet, számlázás és a kontrolling is nyomon követhető. Ez pedig azért jó, mert így sokkal kevesebb energiát és időt igényel az értékesítéssel járó minden művelet.

Az e-kereskedelem támogató vállalatirányítási rendszer képes nyomon követni, hogy a webáruházban nézelődők melyik terméket figyelik, és ha szeretné, akkor online felületen meg is tudja szólítani őket. A Dream4Sys rendszere nagyon sok funkciót kínál ügyfeleinek, ezért is teszi sokkal hatékonyabbá webáruházát. Az e-kereskedelem támogató vállalatirányítási rendszer azt is figyeli, hogy a nézelődők mely termékekre kattintottak rá, és ahhoz hasonlókat ajánl fel, ez azért kiváló funkció, mert így minden érdeklődő sokkal hamarabb megtalálja a keresett produktumot.

A webáruház éjjel-nappal üzemel, ezért a vásárlók is akkor rendelhetnek, amikor éppen csak szeretnének. Az e-kereskedelem támogató vállalatirányítási rendszer segítségével a tulajdonos távkapcsolattal is figyelheti webes üzlete adatainak alakulását.