Az Ilife robotporszívóval egyszerű a takarítás

Az Ilife robotporszívóval egyszerű a takarítás

2018. március 13. kedd Kikapcsolva Szerző: administrator

Ilife robotporszívó

A robotporszívók feltalálásával háziasszonyok millióinak teljesítették az álmát. Az Ilife robotporszívó könnyedén leveszi az egyik unalmas házimunka terhét az ember válláról. Bár rengetegen vágynak egy ilyen kütyüre, itthon még elég kevés háztartásban fordul meg az ilyesmi. Ennek az egyik legfőbb oka a meglehetősen borsos ár.

A legtöbb márkás termék ugyanis több százezerre rúg. Persze az ember hallja, hogy hasznos és ügyes kis robot, de nem biztos, hogy egy kisebb vagyont belefektetne. A Ilife robotporszívó azonban jóval olcsóbb, mint a márkás és esetenként agyonreklámozott társai, ráadásul rengeteg dolgot tud.

Elmondható, hogy az ember jóval százezer alatt vesz egy olyan gépet, amelyik a padlót önállóan és gyorsan tisztává teszi. Az apró és rendkívül dizájnos Ilife robotporszívó hatalmas, 150 – 200 négyzetméter tisztítási területen alkalmazható, intelligens takarító fokozatokkal, ütközés gátló és intelligens leesés gátló rendszerrel egyaránt el van látva, emellett pedig igazán csendes működést garantál.