Az ülőpárna felhasználásának lehetőségei

Az ülőpárna felhasználásának lehetőségei

2016. november 15. kedd Kikapcsolva Szerző: administrator
Ülőpárna

Ülőpárna

A kisgyermekek az első 5-6 évüket legalább a földön hemperegve töltik. Persze, ha a szüleik engedik szabadon mozogni őket. A legnagyobb akadálya a földön ténykedésnek, hogy nincs egy megfelelő ülőpárna, amit a padló burkolatán meleget adjon a csöppségnek.

Ezért inkább féltik és tiltják, hogy a padlón üldögélve vagy feküdve fedezze fel a körülötte lévő világot. Jó, ha a kicsinek van egy olyan párnája, amit mindig magával vihet és egy kis szigetként használhatja.

A babzsákok töltőanyagával bélelt ülőpárna igazán kényelmes helyet biztosít a kicsiknek. Azonnal felveszi a popsi alakját és a felfázástól is megvéd. Kár, hogy nincs minden otthonban legalább egy-két darab ezekből. Amikor már kinő a földön játszásból, akkor székpárnának is használható, sőt, a vendégeknek kínálhat kényelmes ülőhelyet a földön, ha már elfogytak volna a székek.

Az ülőpárna tehát szinte korlátlan lehetőséget nyújt, ha nem akar otthon egy halom széket tartani csak azért, hogy majd egyszer szükség lesz rájuk. Tehát, bátran döntsön a beszerzése mellett!