Béreljen lakást 5000 Ft-ért…de csak két órára

Béreljen lakást 5000 Ft-ért…de csak két órára

2016. június 9. csütörtök Kikapcsolva Szerző: administrator
Lakás 2 órára

Lakás 2 órára

Vannak olyan párok, akik nem szívesen mutatkoznak a nyilvánosság előtt, mert szeretnék elkerülni a kíváncsiskodó tekinteteket. Számukra tökéletes lehetőség a budapesti búvóhely, ugyanis a diszkréció elsődleges szempont minden foglalásnál.

Nincs portás, sem recepciós, a kulcsátvétel személyesen történik, utána csak Ön és a párja marad a lakásban, mindenféle zavaró tényező nélkül. A szoba szép és modern, mindennel fel van szerelve, ami szükséges a romantikus délutánhoz, ráadásul ha csak 2 órát szeretne itt maradni, akkor ennyit fizet!

Nem úgy működik a fizetés, mint a szállodáknál, ahol van egy minimális összeg, amit mindenképpen ki kell egyenlíteni. Az árak tehát mindenkinek kedvezőek, úgyhogy már csak annyit kell tennie, hogy felhívja telefonon az ügyintézőt, akivel megegyeznek a részletekben. Aki egy kis izgalomra vágyik a kapcsolatban, annak ez a búvóhely kiváló lehetőség arra, hogy némi újdonságot vigyen a romantikus életébe. Hozza el a párját ide, kényeztesse a szép szobában és fizessen csak két órát, ha ennyit maradnak!