Bosch injektor felújítás elérhető áron

Bosch injektor felújítás elérhető áron

2016. október 6. csütörtök Kikapcsolva Szerző: administrator
Bosch injektor felújítás elérhető áron

Bosch injektor felújítás elérhető áron

A márkaszervizek általában úgy oldják meg az alkatrészellátásukat, hogy egy nagykereskedőhöz fordulnak, amely ütemesen tudja minden igényüket kielégíteni. Ez a beszerzési rendszer azonban egy 10-15%-os felárat jelent a végfelhasználó számára.

A Bosch injektor felújítás alkalmával, mely az egyik legelterjedtebb injektor márka, azt tapasztalhatják, hogy milliós összegű számlákkal is fenyegetnek. Ez az összeg, természetesen, függ a gépkocsi márkájától, a befecskendező milyenségétől. De bármilyen alkatrész is legyen, egy ekkora javítási ár egyes esetekben meghaladhatja a gépkocsi értékét. A Bosch injektor felújítás mind a négy dugattyúra egyszerre kell történjen, ugyanis nem lehet jól beállítani a gépezetet, ha nincs mindegyik a megfelelő paraméterre állítva. A Bosch nagy nyomású befecskendező szinte minden gépkocsinál megtalálható. A motor kialakításától függően lehet akár 12 befecskendezője is az autónak. Mint minden injektorgyártó cég, a Bosch is 150 ezer kilométerre garantálja a befecskendező hibátlan működését.

Igazából ekkor érheti el ez a kényes alkatrész a fáradságot, amikor a rugószerkezet és záró szelepek már nem zárnak tökéletesen, tehát csökken a befecskendezési nyomás. Ez vezet az üzemanyag rossz porlasztásához, melyből következik az elégtelen égés. Ez a kaotikus üzemmód rengeteget ront a motor hatásfokán, csökken a teljesítmény, megnő a fogyasztás, de ugyanakkor sokkal nagyobb mennyiségű égetlen dízel olaj is kikerül a levegőbe.

Mindent összesítve, a Bosch injektor felújítás egy új életet lehelhet a kocsiba. De nem mindegy, hogy mennyibe kerül a Bosch injektor felújítás! Nem szabad elcsüggedni! A Bosch injektor felújítás valóban nem kevés anyagi teherrel jár, de vannak még olyan szerelőműhelyek, ahol kimondottan csak erre szakosodtak, és egyenesen a gyártótól szerzik be az alkatrészeket. Ez jelentős árcsökkenést jelenthet, tehát érdemes legalább megkérdezni az árat. Forduljanak bizalommal a Royal Diesel Kft-hez információért! A royaldiesel.hu honlapján megtalálhatják az elérhetőségüket.