Cluedo társasjáték az egész családnak!

Cluedo társasjáték az egész családnak!

2020. október 23. péntek Kikapcsolva Szerző: administrator

Még mindig akadnak olyan fiatalok, akik inkább a társasjátékokat veszik le a polcról. Például a Cluedo társasjáték azoknak is elnyeri a tetszését, akik megszokták, hogy a képernyő előtt ülnek és csak a mozgalmas játékok kötik le őket.

Ha úgy döntöttünk, hogy meguntuk az előre megrajzolt grafikákat, akkor ideje elővenni a képzelőerőnket is! A társasok között ebben a kategóriában különböző rejtélyeket tudunk felgöngyölíteni és már felkapott sorozatokba is belebújhatunk. Ott van például a szinte mindenki által ismert Trónok Harca, de akár a Harry Potter világába is elrepülhetünk a többi játékossal. Minden pályát úgy terveztek meg, hogy az adott világhoz passzoló törvények vezessék a lépéseinket.

A Cluedo társasjátékkal biztosan nem fogunk többet unatkozni, már a rajzok, a grafika és az izgalmas feladatok is le fogják kötni a figyelmünket. De talán a legjobb az, hogy az egész család együtt tud tölteni valamennyi időt, ami a mai világban elengedhetetlen fontossággal bír. Ráadásul a Cluedo társasjáték nem üríti ki a pénztárcát sem.