Cpl ajtó több színben

2015. november 28. szombat Kikapcsolva Szerző: administrator
Üvegbetétes szobaajtó

Üvegbetétes szobaajtó

Vannak olyan helyzetek és időszakok, amikor a bútornak, a falaknak, ajtóknak nagyobb strapát kell elviselniük. Nőnek a gyerekek, mindenhova szeretnek rajzolni, ami a kezük ügyébe kerül. Vagy ha állatok vannak a lakásban, kutyák, macskák.

Különösen ez előbbiek tudnak nagyobb erővel az ajtóban kárt tenni. Ilyen esetekben mindenképp ajánlott a cpl ajtó. Ugyanis ez a típus igen strapabíró, ellenáll a karcolásoknak és egyéb kisebb sérüléseknek. Akkor van értelme a cpl ajtó vásárlásának, ha olyan körülmények vannak a lakásban vagy esetleg műhelyben, amelyek indokolják az erősebb védelmet.

Ugyanis a cpl ajtó kialakítása olyan, hogy ellenálljon a sérüléseknek. Weboldalunkon bemutatjuk a választható borításokat. Ez az ajtófajta a kívánt nagyságban is rendelhető. Illetve nyitható s csúsztatható változatban is.

Ezenfelül üvegbetéttel is kérhető. Minden esetben előzetes megbeszélés és felmérés alapján vállaljuk a kialakítást. Az ajtólap teljes vastagsága 40 mm, a borításra pedig egy műgyantaréteg kerül.