Diafilm a karácsonyfa alá

2015. december 14. hétfő Kikapcsolva Szerző: administrator
Újra fénykorát éli a diafilm

Újra fénykorát éli a diafilm

A 90-es években csaknem minden család otthonában megtalálható volt a diavetítő, az új évezredben, azonban ez a minőségi szórakozást nyújtó szerkezet eltűnni látszott. Sokan azt hihették, hogy a diafilm ideje végleg leáldozott, ám mára ismét népszerűségnek örvend.

Éppen ezért nem meglepő, hogy a jatek-webaruhaz.hu kínálatában is újra felbukkant számos mesehős, így nem csak a gyerkőcök ismerhetik meg őket első kézből, hanem a szülők is újra kicsit gyereknek érezhetik magukat. A diafilm remek karácsonyi ajándék lehet, pláne egy minőségi diavetítővel kiegészülve, hiszen szenteste amúgy is együtt van a család, így mi sem teheti azt nagyszerűbbé, mint a közös, élményszerű diázás.

A jatek-webaruhaz.hu oldalán számos diafilm közül van lehetőség válogatni, úgy mint az Öreg néne őzikéje, a Brémai muzsikusok, a Három kismalac vagy éppen az Alice csodaországban. Válogasson Ön is kedvére és találja meg a fa alá valót, akár még ma! Válasszon értékes, egyedi karácsonyi ajándékot gyerkőcei számára és tegye felejthetetlenné az ünnepet!