Ételintolerancia vizsgálat tűszúrás nélkül

Ételintolerancia vizsgálat tűszúrás nélkül

2017. augusztus 15. kedd Kikapcsolva Szerző: administrator

Ételintolerancia vizsgálat

Az inzulinrezisztencia kifejezés sokaknak nem mond túl sokat, a hatásait viszont lehet nap mint nap érzik. Bár a nyugati orvoslás ezzel kapcsolatosan szkeptikus, az inzulinrezisztencia kezelése természetesen is megoldható. A kétkedés onnan ered, hogy mivel még csak kutatják ezt az állapotot, nem igazán van olyan gyógyszer rá, amelyik minden embernél beválik. Ami viszont megkérdőjelezhetetlen a kezelését illetően, az inzulinrezisztencia diéta és a megfelelő mennyiségű, minőségű sport.

Bár teljes életmódváltásra van szükség, azért a gyógyulás érdekében fordulhatunk olyan hatásos segítséghez, mint a biorezonancia, ami már rengeteg betegség, függőség, allergia esetében bevált. Ennek a kezelésnek az alappillére az okok felderítése. A második lépés maga a gyógyítás, a harmadik pedig a méregtelenítés. Az inzulinrezisztencia kezelése természetesen gyakran az állapot lelki okaira fókuszál, mivel meglehet, hogy a probléma éppen a szomorúságban vagy stresszben gyökerezik.

Ha ez a helyzet áll fenn, a biorezonancia mellett, az Eternale stressz-oldó terápia is alkalmazható. Az emésztéssel kapcsolatos panaszok a csecsemőktől kezdve az idősebbekig mindenkit érinthetnek. Mielőtt a legrosszabbra gondolna az ember, nem árt elgondolkozni az ételintolerancia vizsgálat elvégeztetésén. Rengeteg emésztési gond hátterében az ételintolerancia áll. A rendszeresen visszatérő tünetek lehetnek a: puffadás, székrekedés, hasmenés, pattanások, kiütések, alvászavarok, ízületi fájdalmak, valamint súlyproblémák.

Az ételintolerancia vizsgálat során azt derítik fel, hogy mely élelmiszerek állnak a panaszok hátterében. A legismertebb módszer a Fooddetective teszt, aminek során egy csepp vérből próbálják megállapítani a probléma kiváltóját. Az ennél kíméletesebb és olcsóbb módszer a biorezonancia, ami teljesen fájdalommentes, mivel az illető csuklóira, bokáira és fejére egyszerűen csak pántokat szerelnek, nincs semmilyen tűszúrás. Ez a fajta ételintolerancia vizsgálat bárkinek elérhető az Egészségkapu Gyógycentrumban.