Fog implantátum kedvezménnyel is elérhető

Fog implantátum kedvezménnyel is elérhető

2019. június 13. csütörtök Kikapcsolva Szerző: administrator

A fogorvosról az emberek többségének a fájdalom és az kezelést követő üresen kongó pénztárca szokott eszébe jutni. Szerencsére, azonban még találhatóak olyan vállalkozások, ahol a fog implantátum igazán jó áron elérhető.

Az előbbi linken található cég is ilyen, ami folyamatosan gondoskodik arról, hogy az ügyfeleinek rendszeresen kínáljon kedvezményeket és akciókat. Az egyik ilyen jelenleg, hogy amennyiben ajánlja az ismerőseinek a Dental Centert, úgy 2000 Ft kedvezményt fog kapni a következő kezelése árából.

Ez a kedvezmény természetesen nemcsak a fog implantátum esetén érvényesíthető. Az összes feltétel megtalálható az oldalon, amit érdemes elolvasni. Az akciókon és a kedvezményes árakon túl, garancia is jár az egyes kezelések mellé. Idetartozik például a kémiai és fényre kötő tömés, de a fog implantátum is.

Ennek a feltétele a féléves kontroll, de ez amúgy is szükséges, úgyhogy semmivel sem nagyobb áldozat. Az árlista részletesen elmagyarázza a feltételeket és az egyes kezelések lépéseit, opcióit.