Fogbeültetés árak és a megmaradt csontállomány

Fogbeültetés árak és a megmaradt csontállomány

2017. május 30. kedd Kikapcsolva Szerző: administrator

Fogbeültetés árak

Amikor egy fogat kihúznak, olyan folyamat indul el a szervezetben, amellyel pótolni szeretné a hiányt. Azonban ez nem mindig a legjobb dolog, hiszen a fogak összébb rendeződnek, az állkapocs szemben lévő felén lévő fog az üres helyre kezd ékelődni és nőni.

A fogbeültetés árak nem szabad megakadályozzák a pácienst abban, hogy új fogat rakasson be magának. Magától értetődő, hogy a műveletet nem közvetlenül a foghúzás után végzik, hiszen időt kell adni a testnek, hogy felépüljön és a felületi seb begyógyuljon. Azonban a foghúzás után sem szabad túl sok időt várni, hiszen ha az eltávolított fog alól a csontszövet eltűnik és a mellette lévő fogak összébb nyomódnak, akkor igencsak nehéz és költséges művelet lesz a fogat pótolni.

A fogbeültetés lehetőségét általában egy röntgenfelvétellel mérlegelni tudják, hiszen ott látszik, hogy maradt-e elég csont ahhoz, hogy megtartson egy fogat. A fogbeültetés árak attól függően változnak, hogy ez az alaphelyzet milyennek tűnik, illetve, hogy konkrétan milyen technikával fogják elvégezni azt.