Futáskor a legjobb társ a digitális női karóra

Futáskor a legjobb társ a digitális női karóra

2016. december 19. hétfő Kikapcsolva Szerző: administrator
Digitális női karóra

Digitális női karóra

Az első igazán meleg tavaszi napsugarak arra buzdítják a sportos embereket, hogy kaparják elő a futócipőjüket és vágjanak bele a szabadban végzett testmozgásba. Nos, mi sem bizonyul nagyszerűbb társnak ilyenkor, mint egy digitális női karóra.

Manapság már a legtöbb ilyen ketyegő kijelzője digitális, sőt, utat törtek maguknak az érintőképernyősök is. Ami a legjobb ezekben az időmérőkben, hogy az óra jelzése mellett, egyéb fontos információkkal is képesek ellátni a tulajdonosukat.

Az időzónák közül is lehet választani, sőt, a lépéseket és a megtett távot km-ben is jelzi. Egy digitális női karóra általában vízálló is, így ha esetleg eleredne az eső, nem szükséges a terméket a meghibásodástól félteni, hiszen gondtalanul fog továbbműködni, még akkor is, ha pár csepp víz éri a felületét.

Digitális női karóra beszerezhető a www.luxora.hu webshopból is, ahol részletes leírást lehet találni kivétel nélkül minden termékről, sőt, a praktikus tárgyat egészen a vásárló küszöbéig szállítják, ráadásul igen hamar.