A gyöngy karkötő valódi egyedisége

A gyöngy karkötő valódi egyedisége

2017. október 3. kedd Kikapcsolva Szerző: administrator

Színes karkötő

Könnyed viselet és még elegáns is. Igen, ez a különféle színekben pompázó gyöngy karkötő. Ezeket a színeket variálva, egészen érdekes kompozíciókat fogunk kapni.

A nyári ruháink mellé válasszunk ennek megfelelő színűt a gyöngy karkötő valamelyikéből, ami illik az évszak hangulatához. A világos színek ilyenkor remekül mutatnak a csuklónkon. Ilyenek például azok a modellek, amelyek türkiz, jáde vagy rózsakvarc felhasználásával készülnek. Amint az idő kezd átfordulni ősziesbe, érdemes körülnézni a tigrisszemből, amethistből készült modellek között.

Az achát viselése nagyon jól mutat az ünnepi alkalmakon. Egyfajta pozitív melegséget áraszt, az elegáns színének köszönhetőem. A gyöngy karkötő valóban sokféle és könnyedén meg fogjuk találni a nekünk való típust.

Mindenkinek megvan a maga kedvenc ásványa, amit szívesen visel. A gyöngy karkötő különleges kollekcióját egyszerűen megtekinthetjük az fmgyongy.hu weboldalán, ahol kedvünkre válogathatunk a szebbnél-szebb modellek közül. Valamelyik biztosan el fogja nyerni a tetszésünket!