Gyorsan változnak a jegygyűrű árak

Gyorsan változnak a jegygyűrű árak

2017. augusztus 25. péntek Kikapcsolva Szerző: administrator

Jegygyűrű árak

Sokan érzik azt, hogy a házasság intézménye már nagyon elavult és nincs helye a mai világban. Ennek ellenére, még mindig nagyon sokan döntenek úgy, hogy oltár előtt esküdnek örök hűséget a párjuknak. A jegygyűrű árak nem szabnak gátat sem a lánykérésnek, sem a menyegzőnek, hiszen a whiteandblack.hu weboldalon kedvező feltételek mellett lehet vásárolni.

A kínálatban lévő sárgaaranyból készült ékszerek már 39.000 Forintért is megvehetőek. Akkor sincs gond, ha valaki ennél drágább modellre vágyik, mert 299.000 Forintért is rendelhető innen gyűrű. A méretre igazítás is szóba jöhet, tehát nem tragédia, ha az urak nem találták el a párjuk ujjméretét. A legtöbb modell esetében lehetséges az igazítás. A jegygyűrű árak valamivel magasabbak lehetnek, ha a megrendelők gravíroztatni szeretnének. Sokan vésetik bele az eljegyzés dátumát, illetve a házasulandó felek nevét. Ez nagyon praktikus abban az esetben, ha az ékszer véletlenül elkallódik. Akár teljesen egyedi gyűrű terveztetésére is lehetőség nyílik. A látványtervek viszonylag rövid időn belül elkészülnek és utólag lehet rajtuk korrigálni.

Mivel a jegygyűrű árak gyorsan megváltozhatnak, ezért a szakemberek azt ajánlják, hogy az urak minél hamarabb adják le a megrendelésüket. A mostani divat szerint, már nemcsak aranyból készült ékszerrel lehet megkérni a szeretett nő kezét. A legolcsóbb fehérarany jegygyűrű jelen pillanatban 39.000 Forintba kerül. A legtöbb modell esetében szükség van az előrendelésre, ezért erre a vásárlóknak érdemes felkészülniük. Érdemes innen vásárolni, hiszen a honlapon olvasható információk alapján, minden fehérarany jegygyűrű egyedileg, kézzel készült.

A remek minőségének köszönhetően, egy egész életen át hordható. A semleges színének hála, egyszerűen kombinálható bármilyen drágakővel. A szakértők szerint a gyémánttal mutat a legjobban, de kérhető hozzá zafír, smaragd, tanzanit vagy éppen turmalin. A fehérarany jegygyűrű nem színeződik el, illetve a kopásállósága is kiváló. A keménységére sem lehet panaszuk a vásárlóknak.