Hagyományos Mofém kádtöltő csaptelez zuhanyszettel felszerelve

Hagyományos Mofém kádtöltő csaptelez zuhanyszettel felszerelve

2020. június 29. hétfő Kikapcsolva Szerző: administrator

A fürdőszoba felújítás bizony hatalmas összegeket vonhat maga után, így fontos, hogy megfelelő ár-érték arányban kutakodjunk. A Mofém kádtöltő csaptelep zuhanyszettel felszerelve ebből a szempontból kitűnő választás lehet.

Hiszen egy nagyjából középkategóriás termékről van szó, aminek az ára roppant kedvező. Bizonyára mindenki emlékszik gyerekkorából a jó öreg csaptelepekre, amelyek egyetlen csavarással, könnyedén állíthatóak. Nos, a Mofémnek ez a példánya pont ilyen, így visszahozhatja a régi élményeket. A Mofém kádtöltő csaptelep zuhanyszettel is fel van szerelve, így az automata zuhanyváltó és a vízkőmentes Basic kézi zuhanyrózsa is megtalálható rajta. Ezáltal a multifunkcionális fürdőkádakba is tökéletesen alkalmas lehet.

Olyan prioritásairól tudunk még számot adni a Mofém kádtöltő csaptelep zuhanyszettel felszerelt példányának, mint a vízkőmentesen kialakított perlátor, aminek köszönhetően biztosak lehetünk abban, hogy évekig csillogni fog. Valamint az 5 év garancia, amit a termékre kapunk.