Hatékony weblap elemzés és a kedvező linképítés árak

Hatékony weblap elemzés és a kedvező linképítés árak

2013. június 8. szombat Kikapcsolva Szerző: administrator

linképítés árak

Szeretné Ön is, hogy saját weboldala a találati listák legelején jelenjen meg? Netán sokat küszködött is az eddigiekben emiatt, de eredménytelenül? Ne csüggedjen, mert megvan a megoldás az Ön problémájára. Elég egy erre szakosodott vállalkozás szolgáltatásait igénybe venni, s ráadásul a linképítés árak most magukért beszélnek.

Ha egy kezdetleges és új honlappal rendelkezik, célszerű először a kezdő csomagot megvásárolnia, míg régi, komplexebb, nagyobb honlapok esetén, ráadásul nehéz, bonyolult kulcsszavakkal ellátva, válassza a haladó csomagot.  Egy honlap kielemzése 9.900 forintba kerül, a linkmegosztás ugyanennyi pénzköltséget vesz igényben, a katalógus regisztráció 29.900 forintba kerül, míg a Public Relation cikkek 34.900 forintba.

Mindezek mellett az EDU linkek ára 19.900 forint, a Google Plusz linkeké 9.900, a linkpiramisé 149.900, míg egy havi SEO tárhely 4.700 forint. Az árak, és az elvárások tekintetében pedig mindenki eldöntheti, hogy számára melyik a legkedvezőbb ajánlat, és azt válassza.

Ezért fontos a weblap elemzés!

Az online marketing fontosságáról nem kell túl sok szót ejteni azoknak, akik internetes értékesítéssel foglalkoznak. A tulajdonosok jól tudják, hogy komoly harc folyik folyamatosan, amit könnyű elveszíteni, ha nem adnak a részletekre. A weblap elemzés ebből a szempontból kulcsfontosságú tényező. Ennek során derülnek ki a gyakran addig rejtett hibák, amiknek a javításával a keresőlistában előrébb tudnak kerülni az oldalak.

Mik lehetnek ezek? A felépítés, kinézet, betöltési sebesség, belső linkhálózat, hibás hivatkozások javítása, a kulcsszavak megfelelő elosztása. A weblap elemzés során kiderül, hogy a felület alul- vagy éppen túloptimalizált.

Ez utóbbira a legegyszerűbb példa, amikor a fő kulcsszó maga a vállalkozás profilja, akár az oldal címe, így a nagy sűrűség miatt büntetést is kaphat, ami visszaeséssel párosul. Ennél egy fokkal jobb az aluloptimalizáltság, mert ezt a kifejezések céltudatos beillesztésével könnyen lehet javítani. A weblap elemzés után, néhány szerkezeti átalakítással, mint a mobilbaráttá tétel, máris sokkal több fogyasztó érhető el.

A weblap elemzés után jöhet a tartalom gyártása

A szerkezeti átalakítások, javítások a weblap elemzés eredményeinek az egyik következménye. A folyamat kiterjed a tartalom mennyiségének és minőségének felmérésére. A legtöbb webshop csak valamilyen terméket kínál, de ez még kevés ahhoz, hogy a keresőben értéket képviseljen. Egy blog, hírfolyam indításával, jelentős hozzáadott érték keletkezik.

Természetesen ezt is túlzásba viheti, amire a weblap elemzés gyorsan rámutat. A hatékony szövegkészítés, mint kategória leírások elhelyezése, segít a kulcsszavak beépítésében. Hetente pedig kerülhetnek ki friss információk, tippek-trükkök, amik már önmagukban is képesek látogatókat bevonzani. Ahhoz tehát, hogy biztosan tudja, miért nem teljesít a várt módon a webshopja, a weblap elemzés elvégzésére lesz szüksége.

Bízza a munkát olyan szakemberekre, akik már eddig is több száz ilyen felülvizsgálatot végeztek és eredményeket értek el a javítások során! Tegye vállalkozását egy emelkedő pályára, majd pedig élvezze a gyümölcsét! Mindeközben ne feledkezzen el az online marketing fontosságáról sem!