Hihetetlenül modern Forrás permetező

Hihetetlenül modern Forrás permetező

2021. január 3. vasárnap Kikapcsolva Szerző: administrator

Nem tudja, hogy miként juthatna hozzá egy modern gépezethez, amivel a terményt hatékonyan lefújhatná növényvédő szerekkel? A Pap-Agro Kft. által kínált Forrás permetező a megoldás!

Amennyiben látni szeretné a kínálatot, akkor kattintson a pap-agro.hu internetes címre és tekintse meg a felhozatalt! Itt nagyon sok kedvező ajánlattal találkozhat, hiszen fejlett gépezetek sokaságában bővelkedik ez a cég. A Forrás permetező több típusa is megvásárolható innen. Ha már egy ideje szemezget valamelyik traktorra csatolható eszközzel, akkor mindenképp lépjen be a honlapra! Válassza bármelyik típust, higgye el nem fogja megbánni! A Forrás permetező kisebb és nagyobb területek esetén is hatékonyan végzi a dolgát.

A keret teljesen hidraulikusan emelhető fel és az egyenetlen talaj miatt kialakult himbálózást a légrugós rendszer megfelelően csillapítja. Ha többet szeretne megtudni erről a szerkezetről, akkor kattintson a fent említett linkre és máris a kereskedő weboldalán találhatja magát, ahol számos más eszköz is van!