A képtartó emlékeink őrzője

A képtartó emlékeink őrzője

2017. július 2. vasárnap Kikapcsolva Szerző: administrator

Réz képtartó

A fényképek rengeteg szép emléket őriznek. Életünk legnagyobb pillanatait ezek a kincsek örökítik meg, amelyek méltó helyet érdemelnek, egy szép képtartó védelmében.

A képekről nem szabad elvonják a figyelmet a túlbúrjánzó díszítő elemek, elég ha csak diszkrét ívet kapnak. Bizonyára mindenkinek vannak kedvenc fotói, amiket előhívat, és szeretné őket nap mint nap megcsodálni. Szeretteinket, házikedvencünket vagy egy kellemes emléket ébresztő eseményt megörökítő képet szívesen látnánk az otthonunk bútorain vagy az irodánk asztalán. Erre adnak lehetőséget a barthahandmade.hu webáruház kínálatában megtalálható asztali vagy fali képtartó modellek. Arról se feledkezzünk meg, hogy egy ilyen tárgy ajándéknak is kiváló, bárkit meglephetünk vele, hiszen ezzel egészen biztosan nem tévedünk!

A webáruházban található összes termék a gyönyörű vörösrézből és az időtálló rozsdamentes acélból készül, így a képtartó is. A saját márkajelzéssel ellátott tárgyak stílusosak és hasznosak egyaránt, hiszen gyakorlati funkciójuk is van, ugyanakkor a helyiséget is díszítik.